8 Haziran 2015 Pazartesi

Toondoo ile Karikatür Hazılama Bölüm 1

Bu yazımızda karikatür seven arkadaşların ilgisini çekecek bir İnternet sitesinden bahsedeceğim.
www.toondoo.com sitesi içeriğinde hazır karakter-arkaplan-nesne-konuşma balonu stilleri barındıran ve bir iki sürükleme ile çok başarılı karikatürler oluşturabildiğimiz bu karikatürlerden çizgiroman oluşturabildiğimiz ve oluşturduklarımızı arkadaşlarımızla paylaşıp çıktı alabildiğimiz bir platform.

Tabi yukarda bahsettiğim ve çok daha fazlası için öncelikle www.toondoo.com adresine girerek siteye üye olmamız gerekiyor.

Toondoo üyelik İşlemleri

1. Öncelikle www.toondoo.com adresine gireceğiz.



2. Sayfanın Sağ üst köşesindeki Sing Up For Free Butonunu tıklıyoruz.
3. Karşımıza 2 seçenek geliyor.Soldaki  ücretli üyelik olup bazı ekstra özellikler vermektedir.Sağ taraftaki ise tamamen ücretsiz ki bu yazımda ben ücretsiz üyelikten bahsedeceğim.


4. Ücretsiz üyeliği seçtiğimizde karşımıza gelen ekranda bizden sadece 3 kutucuğu doldurmamız istenmektedir.
Bunlar User Name (Kullanıcı Adı), Password(Şifre) ve E-Mail İd (posta hesabı)
Kullanıcı adı ve şifreyi siteye her girişte kullanacağımız için unutmayacağımız şekilde belirlememiz gerekiyor. Ayrıca Kullanıcı adı ve şifre de Türkçe karakter(ğ,ü,ş,İ,ö,ç,ı) ve boşluk(Space) kullanamıyoruz. Yazsanız bile otomatik olarak silineceğinden boşa denemeyin :). Ayrıca 1 E-posta hesabıyla sadece tek bir üyelik açılabildiğinide aklınızda bulundurun.Zaten herhangi bir bilgiyi yanlış girdiğinizde kırmızı yazı ile ne hata yaptığınız ekrana gelecektir.


Eğer bütün bilgileri girdiyseniz formun altındaki Registerbutonuna basınız. Bütün Bilgileri Doğru bir şekilde girdiyseniz karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek

Burdan sonra almış olduğumuz kullanıcı adı ve şifre giriş yapıp karikatür oluşturmaya başlayabliriz.
Bir sonraki yazımda ilk karikatürümüzü nasıl oluşturacağımızı anlatacağım. sonraki ders için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder